Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΝΙΑ ....!!!!




ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΝΙΑ
Γιά αρχαρίους:
Όλο το σύμπαν είναι ένα πλέγμα χρονικών γραμμών πάνω σε αυτό το πλέγμα κινούνται τα Φωτόνια . Σε διάφορα σημεία το Χρονικό πλέγμα συγκεντρώνεται και σε άλλα απλώνει Τα σημεία που έχουμε μεγάλη συγκέντρωση είναι η χρονοβαρυντική στρέβλωση η κάθε στρέβλωση έχει διαφορετικό βάρος από τις άλλες αλλά έχει συμμετρικές αποστάσεις οι οποίες είναι κινούμενες .
Το Φωτόνιο κινείτε μέσα σε αυτές της γραμμές σε πολύ υψηλές ταχύτητες πολύ περισσότερο από τα 300.000χλμ. το δεύτερο Η κίνηση αυτή είναι που δημιουργεί τον Χωροχρόνο αφού το φωτόνιο είναι η αρχή του χώρου . Όταν το φωτόνιο φτάνει σε μία χρονική στρέβλωση τότε αρχίζει να επιβραδύνει στα 300.000χλμ. Και αρχίζει να πάλετε δημιουργώντας το Φώς όσο φτάνει στον πυρήνα της στρέβλωσης τότε αρχίζει να επιβραδύνει τόσο πολύ που πάλετε σε τόσο υψηλές συχνότητες που μετατρέπεται σε πρωτόνιο νετρόνιο και ηλεκτρόνιο ανάλογης φόρτισης (θετικό αρνητικό ουδέτερο ) Αυτή η τριπλή οντότητα πλέων αρχίζει να κινητέ σύμφωνα με τον νόμο των αντιθέτων η οποία κίνηση συνθέτει την υλική τρισδιάστατη δημιουργία .
Στο κέντρο του κάθε γαλαξία βρείσκεται μια μαύρη τρύπα που ρουφάει ύλη την επιταχύνει σε τέτοιο βαθμό που την ρευστοποιεί σε μη παλλόμενο φωτόνιο και την αδειάζει αφού την περάσει από μέσα της σε διάφορα σημεία του χρονικού πλέγματος ! Φαντάσου ότι έχεις ένα μικρό λόφο με αμμοχάλικο και βάζεις μέσα ένα σωλήνα νερού υψηλής πίεσης το νερό θα αρχίσει να αναβλύζει από πολλά και διαφορετικά σημεία ! Αυτά τα σημεία είναι οι Ήλιοι ,το πίσω μέρος μιας Μαύρης τρύπας !!! Και το φωτόνιο εξερχόμενο από τον επιταχυντήρα ( Ήλιο ) ξεκινάει ξανά το ταξίδι του πάνω στις χρονικές γραμμές !!!
Η γη είναι και αυτή μία χρωνοβαρυντική στρέβλωση που παγιδεύει το φωτόνιο όταν φωτόνιο φτάνει στην ατμόσφαιρα της γης ( εξωτερικό μαγνητικό πεδίο ) τότε πάλλεται και γείνεται φώς συνεχίζει το ταξίδι του μέχρι τον πυρήνα και εκεί γείνεται ύλη η οποία αναβλύζει από τα έγκατα της γης ! Εμείς ήμαστε οι μπουρμπουλήθρες :-) του χρωνοβαρυντικού πλέγματος !!! Όπως οι φούσκες άνθρακα που σκάνε στην επιφάνεια της πορτοκαλάδας :-)
Πουφφφ και τέρμα ως ύλη !!!!!! Αυτό που μένει είναι το μικρό χωροχρονικό πλέγμα που ήμασταν !!! Γι' αυτό τα σκυλιά αντιλαμβάνωνται τον χαμό του αφεντικού τους από απόσταση και θρηνούν ουρλιάζοντας ! Αντιλαμβάνοντε την χωροχρονική διαταραχή του πλέγματος !!



Η ύλη διαμορφώνει τον ΧΡΟΝΟ και ο ΧΡΟΝΟΣ την ΥΛΗ φίλοι μου !! Ο ΧΡΟΝΟΣ σημαίνει : Χ (συνεχή ) ΡΟ (ροή ) ΝΟΣ (νους ) !! Δεν υπάρχει λογική (?) σε αυτό αφού η δική μας λογική έχει γραμμική αντίληψη , γιά αυτό είναι απαραίτητος ο συμβολισμός και ο αποσυμβολισμός γιά να κατανοήσουμε κάτι που δεν ανήκει στην δική μας διάσταση !! Φανταστείτε ένα καρτουνάκι ζωγραφισμένο σε ένα δισδιάστατο χαρτί να προσπαθεί να καταλάβει το τρισδιάστατο , αδύνατο !! Τραβάς στην μέση του χαρτιού μια όρθια γραμμή και αυτό δεν βλέπει από πίσω ενώ εσύ ο τρισδιάστατος βλέπει ότι αυτό δεν μπορεί να δει !!! Ο άνθρωπος ήταν πάντα εδώ , η θεωρεία της εξελίξεις έχει πολλά κενά και το σημαντικότερο είναι η απουσία του συνδετικού κρίκου π.χ. βρήκαμε φτερούγα βρήκαμε χέρι αλλά δεν βρήκαμε φτερουγοχέρι !! Σίγουρα συμβαίνουν και άλλα πράγματα έξω από την αντίληψη μας αφού το φάσμα του οπτικού μας και ακουστικού μας πεδίου είναι περιορισμένο !! Αλλά αυτά είναι αυτής της διάστασης !! Ο Χρόνος δεν μετριέται με το ρολόι αυτό πού μετράμε ως χρόνο με το ρολόι είναι απλά οι περιστροφές της γης στα χρονικά διαστήματα που εμείς έχουμε ορίσει γύρω από τον ήλιο και γύρω από τον εαυτό της δηλαδή ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ και ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ !!! Ο πραγματικός ΧΡΟΝΟΣ έχει άλλες ιδιότητες και βέβαια είναι ΟΛΟΤΗΤΑ ( αποφεύγω να πω σχήμα γιατί έχει "όγκο" αλλά δεν έχει σχήμα , το σχήμα διαμορφώνεται συνεχώς από εμάς ) Ως Ολότητα τέμνεται από άπειρες ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ πάνω σε αυτέ τις ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ πατάμε εμείς ό χώρος !! Οι Χρονικές στιγμές είναι το ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ το οποίο είναι σπείρα μέσα στην σπείρα !!! Διαβάστε τώρα πως ο Χρόνος ανανεώνεται και μας ανανεώνει :
Ο Χ-ΡΟ-ΝΟΣ στην ολότητα του είναι Κ-ΡΟ-ΝΟΣ (Κ= κραταιός ) και όταν συμβεί αυτό τότε κάθεται στο Θ-ΡΟ-ΝΟ ΤΟΥ (Θ=ΘΕΩ=ΘΕΟΣ) και επαναδημιουργεί την δική μας διάσταση !! Εμείς είμαστε το ΡΟ δηλαδή η απαραίτητη κίνηση (μέσα στο παρελθών παρών και μέλλων) της λειτουργίας του συστήματος !!!


Η αδυναμία του Αϊνστάιν να κατανοήσει πλήρως την Βαρύτητα και τους λόγους της ύπαρξης της έχει τις ρίζες της στην αντίληψη του ως προς την υλιστική προέλευση του κόσμου ...!! Ενώ κατανοεί (?) τις χρονικές γραμμές που ενώνουν τα πάντα θεωρεί ξένα σώματα τα υλικά τρισδιάστατα χωρικά σώματα με τις Χρονικές γραμμές που στρεβλώνονται από την κίνηση των ουράνιων σωμάτων ..!! Δηλαδή αντιλαμβάνεται τις διαστάσεις παράλληλα και όχι την μία μέσα στην άλλη ...!!! Αυτό δημιουργεί και πολλά παράδοξα , γιά παράδειγμα στην κατασκευή των σκουληκοτρύπων νομίζει ότι δημιουργούνται από την κίνηση βαρυντικών σωμάτων που στρεβλώνουν τον χρόνο και ταξιδεύοντας μεταξύ των γαλαξιών- λίγο αδύνατο αφού μόνο μικρά ουράνια σώματα ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις και είναι αδύνατο να δημιουργήσουν τέτοια στρέβλωση - δημιουργεί της τρύπες ..!! Αυτή η σκέψη είναι προέκταση της σκέψης του γιά το πως δημιουργείτε η βαρύτητα στην Γη μέσω της κίνησης της ως μάζα στον Χωροχρόνο ...!! Και εδώ είναι το λάθος ....!!! Η Υλιστική προσέγγιση είναι λάθος , οι διαστάσεις δεν είναι παράλληλες αλλά η μία μέσα στην άλλη ...!! Με αυτήν την προσέγγιση μπορούμε να αντιληφτούμε πως λειτουργεί η βαρύτητα ..!!
Η Χρονική Στρέβλωση δεν είναι ίδια σε όλα τα σημεία και είναι πολύ πυκνή στο κέντρο της , εκεί όπως έχουμε αναφέρει και πιο πριν το Φωτόνιο σχεδόν ακινητοποιείτε και τότε μετατρέπεται σε ύλη και αναβλύζει προς τον εξωτερικό μανδύα της στρέβλωσης . Η στρέβλωση ενδεδυμένη την ύλη πια περιστρέφεται μέσα στο Χρονικό Πλέγμα και δημιουργεί νέες στρεβλώσεις , με αυτό τον τρόπο το Χρονικό πλέγμα ανανεώνεται ..!! Οι Σκουληκότρυπες σχηματίζονται από το τέντωμα των ενωμένων κοσμικών χρονικών γραμμών και είναι τρύπες μικρές επειδή δεν είναι στρεβλώσεις αλλά κενός Χωροχρόνος , χωρίς χρονικές γραμμές λόγο του τεντώματος ...!! Κατά μία άλλη προσέγγιση λίγο πιο μυστηριακή θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε τις σκουληκότρυπες με τα τριχοειδή αγγεία που ενώνουν τα κύτταρα , μόνο που είναι κενά πληροφορίας ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου