Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Η γραμμές του πλέγματος δεν έχουν βαρύτητα και έτσι δεν εμποδίζουν την κίνηση του Φωτονίου που εκπέμπεται από μία πηγή( Ήλιο ) , η στρέβλωση έχει χρονική βαρύτητα και αυτή αναγκάζει το φωτόνιο να φρενάρει ...!! Κατά την απώλεια ενέργειας που παράγεται από την σύγκρουση του με άλλα φωτόνια και πάλλεται τότε δημιουργείτε η λάμψη που λέμε φως , όσο διαρκεί ο παλμός , υπάρχει χαλαρός δεσμός στις ενώσεις του φωτονίου και γίνεται άτομο , το οποίο συνθέτει τον υλικό κόσμο έτσι όπως τον αντιλαμβανόμαστε ...!!! Η αντιστροφή αυτής της λειτουργίας δηλαδή αν από μία πηγή θερμότητας δώσουμε ενέργεια σε ένα άτομο κάνοντάς το να επιταχυνθεί τότε η επιτάχυνση θα κάνει τα ηλεκτρόνια να πλησιάζουν τον πυρήνα και αυτό θα κάνει το άτομο να λάμπει ξανά μέχρι η επιτάχυνση να το οδηγήσει έξω από το ορισμένο όριο ( ταχύτητα του φωτός ) και να το ξανακάνει φωτόνιο , αν καταφέρει να βγει από την στρέβλωση , δηλαδή αν η πηγή είναι τόσο δυνατή που θα το σπρώξει έξω από την στρέβλωση ...!!
Το φωτόνιο κινείτε πάνω στις γραμμές και δεν παρεκκλίνει από αυτές , θα μπορούσαμε να πούμε ότι το φωτόνιο είναι η πληροφορία που τρέχει σε ένα συμπαντικό δίκτυο όπως τα ηλεκτρόνια στην μνήμη του υπολογιστή σου ...!! Τώρα γιατί υπάρχουν οι στρεβλώσεις ...??? Καλό το ερώτημα ..!! Δεν είμαι σίγουρος για την απάντηση , πάντως χωρίς αυτές δεν υπάρχει κίνηση , φαίνεται πως η κίνηση των στρεβλώσεων ( πλανητών ) είναι απαραίτητες για να δημιουργηθούν οι κατευθύνσεις που θα κινήσουν το φωτόνιο ...!!! Φαντάσου έναν κορμό δέντρου που αν τον κόψεις κάθετα θα δεις τις γραμμές του να χωρίζονται όταν περνούν γύρω από έναν ρόζο ..!! Ο ρόζος αυτός είναι στρέβλωση ...!! Η χρονική βαρύτητα όταν ενδυθεί την ενέργεια του Φωτονίου ( άτομο ) τότε αλλάζει το βάρος της και είναι ικανή να επαναστρεβλώσει το πλέγμα με αποτέλεσμα αυτό να ανανεώνεται ...!! Είναι αξιοπερίεργο το πως έχει προβλεφτεί από πριν η επαναστρεβλωση και έχει ενσωματωθεί στον αρχικό σχεδιασμό , κάτι που δείχνει ότι εν τέλει ο ντετερμινισμός μπορεί κάτω από άλλες συνθήκες ( επόμενη διάσταση , γιατί εκεί τα χρονικά δεδομένα είναι είδη γνωστά ) να λειτουργεί ...!! Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι για να γίνει ο υπολογισμός αυτός υπάρχει ανώτερη νόηση , για αυτό και η ονομασία Χ- ΡΟ- ΝΟΣ ( δηλαδή Χ= συνεχή , ΡΟ = ροή, ΝΟΣ = νου ) ...!!! Το ακόμα πιο παράξενο είναι ότι στην Γένεση το πρώτο είναι ο Λόγος , δηλαδή η θέληση , το Δεύτερο είναι ο διαχωρισμός της Γης (!) και του Ουρανού (!) , δηλαδή τον διαχωρισμό των Γραμμών ηρεμίας με την στρέβλωση που θα συμβούν τα γεγονότα και τρίτον με την δημιουργεία Φωτός ...!! Και μετά διαχωρίζει το φως από το σκοτάδι ...!!!
Το φωτόνιο κατά την επιβράδυνση απελευθερώνει ενέργεια με την μορφή θερμότητας , αλλά το μεγαλύτερο μέρος του το κρατά για να συντηρεί τους δεσμούς του πυρήνα , με την διάσπαση του πυρήνα έχουμε πραγματική απελευθέρωση των δεσμών του φωτονίου ...!!! Η πηγή θερμότητας λοιπόν είναι αυτή που κάνει τα άτομα να ρουφούν την απαραίτητη ενέργεια ώστε ο πυρήνας να έλξη με δύναμη κοντά του τα ηλεκτρόνια ..!! Όσο πιο ισχυρή η πηγή τόσο πιο έντονη η λαμπρότητα του φωτός και τόσο πιο μακριά το ταξίδι του ...!! Αλλά αυτό είναι κύκλος ...!! Η τεχνητή πηγή δεν είναι ικανή να ζωοποιήσει (!) δηλαδή το άτομο που θα επιταχύνθει και θα ξαναμπεί σε κατάσταση ηρεμίας δεν είναι ικανό να απελευθερώσει ενέργεια που θα δώσει ζωή στον περιβάλλοντα χώρο , γιατί απλούστατα δεν είναι δική του ενέργεια , αλλά την προσέλαβε από ένα σημείο του χώρου και την μετέφερε αλλού στον χώρο ..!! Δεν προσέφερε νέα πληροφορία , ανακύκλωσε απλώς μία παλιά ..!! Γιά να μπορέσει το Φως να γίνει Ζωοποιώ , θα πρέπει να φέρει και να προσθέσει νέα ενέργεια ( πληροφορία ) στην ήδη υπάρχουσα ...!! Αυτό συμβαίνει όταν περνά μέσω της Μαύρης τρύπας στην επόμενη διάσταση , εκεί ενδύετε την νέα πληροφορία και επιστρέφει μέσα από τους ήλιους στα ηλιακά συστήματα του Γαλαξία ...!! Για αυτό και μόνο το φως του ήλιου συντηρεί την Ζωή και όχι το τεχνητό φως , που μπορεί να επιμηκύνει την ζωή ενός όντος , αλλά με πολλά προβλήματα , κάνοντας πιο καχεκτικά ζώα και φυτά ...!!! Ο Ήλιος λοιπόν κατά μία έννοια σωστά λατρευόταν ως ζωοδότης Θεός , μόνο που η φαντασία των ανθρώπων είχαν παρεξηγήσει , λόγο άγνοιας τις διδαχές των αρχαίων Ιερατείων ....!!! Ο Θεός δεν κρύβεται σε αυτή την Χωρική διάσταση , αλλά είναι έξω από την διαστασή μας ...!! Είναι Αυτός που βάζει την Ζωοποιό ενέργεια στο Φωτόνιο για να έρθει μέσα από τους Ήλιους σε εμάς ...!! Γιά αυτό και Τον Ονομάζουμε ΑΧΡΟΝΟ και ΑΝΑΡΧΟ...!!

Ένα παράδοξο που απαντούν οι Χρονικές γραμμές είναι το δίδυμο φωτόνιο ...!! Δηλαδή την δημιουργία δύο απομακρυσμένων κατά πολύ σωματιδίων με ίδια συμπεριφορά ...!! Η συμπεριφορά τους είναι ίδια , όχι γιατί είναι σε δύο διαφορετικά σημεία ένα σώμα , αλλά υπάρχουν δύο σωματίδια που πατούν στην ίδια χρονική γραμμή , το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που συναντάμε , δηλαδή να έχουν κοινό φορτίο και κοινή συμπεριφορά σαν να είναι ένα...!!!
Τώρα για όσο αφορά το θέμα της πράξης ...!! Και όμως αυτό το βλέπουμε γιατί η συμπεριφορά του μικρόκοσμου είναι ίδια με του μεγαλόσωμου ...!! Αλλά και το πείραμα δείχνει αυτό ακριβός ..!! Αρκεί να ερμηνεύουμε σωστά ...!! Δηλαδή τι σημαίνει αντιύλη..? Και άντε και υπήρχε , τι γίνεται θεωρητικά όταν η αντιύλη έρθει σε επαφή με την ύλη ...?? Εξαφανίζονται και οι δύο , αφού αυτοκαταστρέφονται ...!! Επόμενος που θα φυλακίσεις αντιύλη ..??? Η ακροβασία αυτή της κβαντικής φυσικής έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν αντιλαμβάνονται πλήρως τις Διατάσεις και φυσικά μπερδεύουν τον πραγματικό Χρόνο με το ανυσματικό χρονικό διάστημα ...!! Έχω πει και στο παρελθόν ότι οι διαστάσεις είναι η μία μέσα στην άλλη και προϋποθέτει η μία την άλλη , αλλιώς δεν υπάρχει καμία, πράγμα αδύνατο αφού ζούμε σε μία και κινούμαστε μέσα σε μία άλλη ...!!! Οι παράλληλες διαστάσεις δεν λύνουν κανένα λογικό πρόβλημα και δημιουργούν δεκάδες ...!!
Η σύγχυση με τις παράλληλες διαστάσεις ξεκινά από το γεγονός ότι όλα συμβαίνουν γύρο μας πολύ κοντά μας και οι αποστάσεις είναι απλά επινοήσεις του νου για να μπορέσει να ερμηνεύει τον κόσμο ..!! Δηλαδή όταν επιταχύνουμε το φωτόνιο πάρα πολύ και αυτό ρευστοποιείτε και πάει στην επόμενη διάσταση , δεν ταξιδεύει μέχρι το κέντρο του γαλαξία στην μαύρη τρύπα , αλλά βρίσκεται αυτόματα εκεί σαν να είναι δίπλα του η τρύπα ..!! Δηλαδή οι αποστάσεις είναι ψευδέσιση ...!! Τότε θα μου πεις και δικαίως προς τι η ταχύτητα , αφού ταχύτητα σημαίνει απόσταση ...!! Θυμάσαι τον Παρμενίδη που έλεγε ότι όλα είναι ακίνητα ...!! Δεν είχε τελείως άδικο ...!! Ταχύτητα , απόσταση , όγκος είναι θέματα που αφορούν την δική μας διάσταση ...!! Η Δική μας διάσταση είναι η Χωροχρονική και έτσι αντιλαμβάνεται τον περιβάλλοντα χώρο , αλλά αυτό δεν είναι η πραγματικότητα , αφού στην επόμενη διάσταση η δική μας έχει ήδη ολοκληρωθεί ..!!

Ξέρω ότι η θέση μου περί της απουσίας απόστασης ξενίζει ...!! Όμως πρέπει να καταλάβουμε τι είναι και ο Χώρος μαζί με τον Χρόνο ...!! Ο ΧΩΡΟΣ λοιπόν είναι η προβολή του ΧΡΟΝΟΥ στην δική μας διάσταση ...!! Φαντάσου ένα καθοδικό σωλήνα τηλεόρασης ...!! Τα γεγονότα δείχνουν σε εμάς να διαπραγματεύονται στην επιφάνεια της οθόνης , όμως δεν συμβαίνουν εκεί στην πραγματικότητα , εκεί γίνεται απλά η προβολή τους ...!! Τα πραγματικά γεγονότα γίνονται στην έξοδο της δέσμης των ηλεκτρονίων και προετοιμάζονται από πριν ώστε κατά την προβολή τους στην επιφάνεια να έχουν σχήμα ...!! Έτσι και ο Χρόνος με τον Χώρο ...!! Ο ΧΩΡΟΣ είναι απλά η ΠΡΟΒΟΛΗ του ΧΡΟΝΟΥ ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου